La Kantina

La Kantina kookt voor je personeel, voor artiesten, crews en bij speciale gelegenheden. Wij koken zo uitgebreid als je wilt, van één gerechtje tot een compleet menu, voor een sympathieke prijs en met veel verschillende keuzes. Omdat men soms wel eens wat minder trek heeft of alleen maar zin in wat lekkers, omdat je soms honderden hongerige hardwerkende mensen te eten wilt geven en soms allerlei bijzondere gerechtjes aan speciale mensen wilt serveren.

La Kantina is opgericht door mensen die hun sporen ruimschoots verdiend hebben in de wereld van de organisatie van evenementen en speciale bijeenkomsten, of die al jaren als artiest werken.

Wij weten waar mensen blij van worden en hun werk met liefde doen, wij weten wat het betekent als je bij weer en wind moet werken of juist de hele dag zit te wachten terwijl de spreekwoordelijke mus allang van het dak gevallen is. Wij kennen de kracht van lekker, voedzaam en gezond eten en het vriendelijke woord dat erbij hoort.

La Kantina kan voor je crew zorgen, voor je artiesten en is ook inzetbaar voor allerlei bijzonder gelegenheden, of je nou een 8-gangen diner wilt of een schaal hapjes,