Crewcatering

 

We zijn gespecialiseerd in afwisselend eten uit de hele wereldkeuken en werken zoveel mogelijk met duurzaam en lokaal geproduceerd voedsel.

 

La Kantina is opgericht door mensen die hun sporen ruimschoots verdiend hebben in de wereld van de organisatie van evenementen en speciale bijeenkomsten, of die al jaren als artiest werken. Wij weten waar mensen blij van worden en hun werk met liefde doen, wij weten wat het betekent als je bij weer en wind moet werken of juist de hele dag zit te wachten terwijl de spreekwoordelijke mus allang van het dak gevallen is. Wij kennen de kracht van lekker, voedzaam en gezond eten en het vriendelijke woord dat erbij hoort.

 

Wij koken voor groepen tussen 15 en 650 mensen of meer. We koken in jouw keuken of nemen alles mee wat nodig is om op locatie te kunnen koken.

 

Wij verzorgden onder andere in 2016 het eten voor de crew- en artiesten van de ICCCR (International Citroen Car Club Rally) en in 2017 waren we verantwoordelijk voor het eten voor de medewerkers van de Parade (www.deparade.nl).